Möte om musikvideon

I fredags (förrgår) hade vi ett möte kl. 14 i Norsborg med Salla och en till person som vi skulle arbeta med inom det här musikvideoprojektet. Den andra personen hade vi dagen innan fått reda på att vi skulle samarbeta med, så det var lite intressant vem det var och vad han arbetade inom.
Vi kom dit kl 14 men fick vänta en liten stund innan den andra personen vi skulle arbeta med anlände. efter kanske 15-20 minuter kom han och vi satte oss och pratade om vad vi hade för olika inriktningar och vad vi kunde åstadkomma inom projektetet.

Själva artisten Stor kom ca en kvart senare och då kunde vi diskutera mer om hur det hela ville se ut och hur vi kunde arbeta. Vi frågade lite om hur vilken färgkänsla han ville ha i videon, hur själva stilen skulle vara, vad för 3D som skulle göras, vilka effekter som skulle göras osv. Han var väldigt peppad och verkade veta vad han ville ha för någonting, så det var skönt! :)

Vi skrev ner vad som skulle vara med och han hade tänkt sig med det hela och vi visade också våra showreels så han fick lite mer koll på vad vi kunde göra.
En showreel är som en portfolio som du skickar till företag där du i ett klipp visar upp det som du kan göra inom ditt område.

När mötet började lida mot sitt slut tog vi varandras nummer och tackade sedan för oss. Resan fortsatte sedan tillbaka hemåt med tunnelbanan. Det var skönt att ha hela helgen på sig att ta det lugnt samt spinna vidare på olika idéer till musikvideon.

/Jacqueline

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0