Hem till Mamma

Hejhej!

Idag ska jag hem till mamma. Det ska bli mycket trevligt :)
Ska nog åka vid 16 som senast så man hinner vara hemma ett tag. Tänkte sova över där mer, så det blir trevligt :)
Ska bli skoj att hälsa på djuren med, kissemissarna <3. Min lillasyster ska också hem, vet dock inte vilken tid eftersom hon aldrig kan svara på sånt^^ så jag åker själv när det passar mig så får man se om hon tar det tåget också eller inte.

Har ätit lite frukost, kollat på Antikdeckarna :D hehe. Det är faktiskt kul.
Imorgon ska vi på bio och se på premiären av Public Enemies med Johnny Depp <3. Dock vet jag inte riktigt vad den handlar om, missar typ halva trailern när den visas på teve med^^ Men det är bara att kolla in den på sf:s hemsida innan så man får ett litet hum^^

Nu ska jag tvätta håret och fixa mig lite innan jag ska iväg. Tänkte ta tunnelbanan om 70 minuter.
Ska bli jätteskönt att komma hem en sväng =) ut i naturen!

Hejhej sålänge, hörs imorrn!

Kram Jacqueline

Antagen!

Imorse ringde jag till den högskolan som jag har sökt in till för i höst för att få reda på ifall jag hade kommit in eller inte.
Jag stod ju som andrareserv och igår (21:a) hade dom beskedet på vilka som har kommit in och inte. Jag gissar på att dom har skickat ut brev till dom som har blivit antagna, dock kunde ingen av oss i familjen vänta så länge :D
Mamma ringde mig vid kvart i tio imorse ungefär och frågade om jag hade kommit in eller inte men då hade jag inte ringt ännu. Var tvungen att ladda mobilen först då den knappt hade några batterier kvar :)

Men så ringde jag efter att jag hade pratat med mamma och jag fick beskedet att jag hade blivit antagen!! :D
Fy satan va härligt! ;D Jag blev och är verkligen superglad! :D :)

Så i höst börjar jag min andra högskoleutbildning. Riktigt kul att man är så ung, 20 år, och har redan gått en 2-årig högskoleutbildning och börjar på nästa direkt :)
Denna är också på 2 år.

Så nu blir det till att lära sig 3D med! :) Kul kul. Kommer bli grymt kul och bra att kunna och har utbildning i bägge Compositing och 3D! :)
wehu!

Jag vill början skolan nu! :D haha. Har verkligen längtat alltså :P haha.

----------------------

Det var nån på tv nyss, en tant/kvinna som dödade en annan kvinna nånstans i nåt rum ;O Miss Marple är en brutal serie! :P haha.

Nu ska jag göra nåt :D inte vet jag vad än, förmodligen muppa ännu mer vid datorn. Sedan ska jag iaf kolla på teve :)
Sugen på att dricka nåt kallt med. Det är gott det!

Hejsålänge så hörs vi!

Puss Jacqueline :)

Längesedan.

Hej allt folk!

Har inte skrivit på ett tag nu, 10 dar för att vara exakt.
Måste fixa till det lite bättre. Men det kommer självklart! :)

Steg upp någongång runt 09, är lite trött.
Har försökt planera och ha mig med lite olika grejs.
Ska iväg och en stund och hämta upp två färgburkar :) yeaj!

Ska ta och skriva mer sedan, men nu ska jag ta det lugnt fram tills att jag ska åka. (jättelångt ska jag åka ;) 4 stationer, hih).

Hade bra sålänge!

/Jacqueline

Söndag - en dag med möjligheter!

Oh ja :P precis som rubriken säger, haha.

Har plockat ner Maya från autodesk's hemsida, så tänkte sitta och modellera lite i 3D idag :) Det ska bli skoj^^
15:05 började även Vinterviken på 4an, den är bra! Svensk gammal film. Jag gillar de svenska gamla filmerna, lite sådär b-aktiga men härliga :P dom har sin charm! :)

Funderar även på att införskaffa en köttätande växt! :)
Dom är grymma :) och fina!

Nu ska jag kolla in en hemsida som säljer en massa köttätande växter :D
http://brutalablommor.se/

Puss hej!
/Jacqueline

"Musikvideon"

Tjenamors!

Nu har jag skickat iväg den tredje versionen av "musikvideon". Får hoppas på att jag får ett godkänt nu så att jag kan börja rendera ut de "riktiga" filerna.
Inatt fick jag svar att jag skulle ändra om vissa delar så har gjort det nu. Det jobbiga är att materialet inte är det bästa och det är svårt att få till det ordentligt.

Nu har jag gjort så gott jag kunnat av det materialet jag fick, så nu tycker jag att det ser bra ut. Hoppas även att jag får samma svar tillbaka^^

/Jacqueline

Högskolebesked!

Tjena!

Vågade äntligen ringa igår morse till den yrkeshögskolan jag har sökt inför hösten.
Sitter där jättenervös inför vad svaret ska bli.... och... hon säger: "Du har reservplats nr 2"

Jag blev värsta glad! :D Trodde att jag antingen skulle komma in eller inte komma in alls.
Men nu har jag ju ändå en stor chans att komma in! Bara två pers som behöver tacka nej, inte komma till uppropet eller hoppa av. Hoppas hoppas! :P

Det vore så sjuukt kul om jag kom in!!
Vore så himla trist om man inte kom in, stupar på mållinjen liksom. Jag är såå näära nu! xP

Hon började skratta åt mig för att jag blev så glad och inte riktigt kunde prata haha :D
Är iallafall kallad till uppropet. Känns naajs ;) så om någon inte kommit dit som tackat ja står jag som andra på kö för att få personens plats. Skulle vara så skönt att få veta direkt nu snart att jag kommer in, och inte behöva vänta tills skolan börjat och någon hoppar av.

Den 20e nu är det sista dagen för att tacka ja eller nej till sin plats. Och den 21a är det upprop.
Samma dag som arbetsproverna skulle skickas in fick jag ett mejl där det stod att "det är jättemånga som har sökt linjen det här året". Då kändes det som att jag inte skulle komma in. Men nu är det andra bullar! :P
Det var 300 som hade sökt in, och när jag pratade med dom för x-antal veckor sedan så sade dom att klassen kommer vara ungefär på 35-45 pers. Så nr 2 i reserv och 300 sökande är inte illa pinkat ändå ;)

Önska mig lycka till! :D

Puss Jacqueline

Antagen

Hej!

Kikade in på studera.nu precis om jag hade blivit antingen till några av de utbildningar jag sökt för hösten (först och främst Nackademin). Dock fanns inte Nackademin med där, jag kom på att jag sökte ju inte via studera.nu till den högskolan utan via Nackademin. Jag försökte ringa för en stund sedan men som jag hade glömt av har dom bara öppet mellan 09-12 för att svara på frågor ang. antagningen.

Jag kom iallafall in på två kurser. En 7.5hp grundkurs i 3D-modellering via Mälardalens Högskola och en 60hp (ettårig) grundkurs i Webbutvecklare via Högskolan Väst. Dock är dessa bägge internetbaserade, dvs distansundervisning.
Finns dock ingen kurs på deras hemsida som heter Webbutvecklare, men däremot Webbdesign så det måste stå fel på studera.nu. Webbdesign vill jag gärna lära mig, men skulle vara roligare att gå på skolan istället för att plugga hemifrån på distans.

Vi får hoppas helt enkelt att jag kommer in på Nackademin! :P Skulle så sjuukt gärna vilja gå där denna hösten! >_<
Hoppas hoppas!
Ska ringa skolan imorgon och höra ifall jag har kommit in eller inte. iik >.<
Nervöst!

Goddag!

Hejhej!

Hade mardrömmar inatt om materialet som inte funkade. Haha^^ usch det var helt hemskt! Drömde att det fanns en enda dator på Milford som kunde fixa det och det ville sig inte. Snacka om stressad i drömmen :P
Men jag var där imorse och det visade sig (självklart) att det funkade därborta, både på mac och pc. Jätteskumt tyckte jag då det inte alls funkade här hemma för mig på min pc. Men så visade det sig att om man för över från mac så sätts det en punkt före filnamnet och de filerna fungerar inte. Men om de filerna finns med så finns själva materialet också med.
Nu när jag kollade så fanns det ju där. Jätteskumt :S för igår när jag kopierade dom rätta filerna till skrivbordet fick dom en punkt framför och de fungerade inte alls ju. Nu kopierar jag över igen och NU funkar det! Jättekonstigt. Har ju gjort detta en gång redan men då skulle det krångla, suck^^

Iallafall, skönt att jag har materialet nu! :) Det ska bli kul att klippa lite, var ett tag sedan. Ska skicka en master (kortare klipp från mitt arbetade material) till en av personerna imorgon vid lunch tänkte jag. Så har jag tid på mig att ändra om det skulle vara någonting de har synpunkter på.
Eftersom jag förlorade en dag nu så får jag till lördag på mig. Verkligen jätteskönt! Jag var så otroligt stressad och irriterad igår. Satt i flera timmar och försökte fixa med programmen, laddade ner från adobe's hemsida, avinstallera, installera om osv.

Ska bli skönt att komma igång nu och få det gjort :) Ska försöka komma så långt jag kan idag, även om jag har till lördag på mig. Kommer att ha råklippt idag iallafall och påbörjat finklippningen. Imorgon vill jag ha helst all finklippning kvar, men vi får se hur långt jag hinner.

Nu ska jag snart göra lite lunch! =) får bli nåt typ falukorv, bönor, grönsaker, lök-grejs :P haha. Bara slänga ihop nåt jag har^^

Hade så bra sålänge så hörs vi!

/Jacqueline

Long time no see

Hejsan Hoppsan!

Det var längesen jag skrev, men nu är jag back! :)
Har varit på Arvikafestivalen, åkte dit på tisdagen förra veckan och kom hem i söndags.
Det var roligt där. Dock köpte jag på mig lite för mycket alkohol så det fick jag konka på hem^^
Hade ju mer med mig hem än dit an någon anledning :P haha. Tog iochförsig med mig maten jag hade kvar också, det var ju ändå en del så kändes lite ovärt att slänga det.
Tältet lämnades däremot (tacktack), det var helregnigt och geggigt.
Mådde inte så bra på hemresan dock (nej, inte bakis^^).

Vad händer för mig nu då?
Jo jag har fått ett frilansjobb på ett företag som heter Milford Film :) det är superkul! Gör en "musikvideo" för Svenska spel som ska upp på webben sen.
Tyvärr fick jag inte med mig materialet som jag tog med mig, hm^^ Så jag har vart rätt irriterad idag då jag inte har all tid i världen på mig. Fick med alla filerna utan någonting på dom. 4kb here I come!
Ska iväg imorrn på morron och fixa det ordenligt så jag äntligen kan börja på riktigt.
Det är jättekul att ha med mer på cv:t också.

Igår satt jag i Nuke också och fick hjälp med en bild jag håller på med som jag ska ha med i min nya showreel. Den kommer bli grym känner jag på mig ;)
Ska fortsätta på den nu! :D
Börjar få tillbaka peppheten till att arbeta på min showreel :) det är super! Men fortfarande tycker jag introt är krångligt att komma på :P vi får se vad det blir i slutändan helt enkelt!

Hade bra sålänge så hörs vi! :)
Byebye!

Kram Jacqueline

RSS 2.0